10:00 - 22:00
keuken sluit om 20:30

Over ons

Uniek dineren

In een authentieke
bank-kluis

Heeft u wel eens zitten dineren in een bank-kluis?Vanuit het restaurant staat onze dikke metalen kluisdeur open voor gasten die in een speciale omgeving (intiem) willen genieten van de keuzes op onze menukaart. Vanzelfsprekend laten wij gedurende het diner de deur wel open staan, voor uw eigen veiligheid.Heeft u interesse in eten in onze kluis, dan kunt u telefonisch contact opnemen via: 

0343 – 41 00 57

Over ons

"Ik heet u van harte welkom..."

Johnnie Al Dakhil is geboren in Syrië en kwam op zijn 16e naar Nederland. Hij had geluk, want ROC Midden Nederland in Nieuwegein adopteerde hem zodat hij daar opleidingen kan volgen. In tien jaar tijd volgde hij de basisschool en de opleidingen Gastvrijheid, Zelfstandig Werkende Kok en Horeca-onderneming: ,,Ik ben ze heel dankbaar. Niet alleen vanwege het geld, maar vooral omdat ze mij goed begeleid en ondersteund hebben”, vertelt Al Dakhil. Mede met de overname van Gasterij De Kluis wil Al Dakhil laten zien dat hij het waard is geweest om in te investeren.

Boek online

Boek uw tafel vandaag

wilt u reserveren voor het weekend? gelieve eerst te bellen ivm drukte!

Let op: Wij accepteren op dit moment geen cadeaubonnen

Recensies

Gemiddeld beoordeeld met een 8!

Onze gasten waarderen onze service en kwaliteit

“Vandaag lekker bij de Kluis gegeten. Sam-Sam menu is een aanrader. 2 porties voorgerecht, 2 porties hoofdgerecht en dessert, Vooraf waren de paté en tartaar lekker!”

Martijn
via Tripadvisor

“Bij De Kluis kun je heerlijk buiten eten ook als het kil is (17 gr) achter glas met terrasverwarming. Bij voor- en nagerecht kun je ook halve porties bestellen. Giede service, lekker eten, niet duur!.”

Wim Schellekens
via Tripadvisor

Heerlijk geluncht. Met zorg klaargemaakt. Altijd aandacht voor de klant. Leuk vriendelijk personeel en altijd in voor een geintje. Leuke eigenaar

Jan Veldhuizen
via Google Reviews