10:00 - 22:00
keuken sluit om 20:30

De Kluis

Uniek dineren

In een authentieke
bank-kluis

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie voor uw volgende lunch, diner of bijeenkomst? Gasterij de Kluis is de perfecte plek voor u! Ons restaurant is gevestigd in een oud bankgebouw waarbij de originele kluis nog steeds aanwezig is. Deze kluis is nu omgebouwd tot een intieme en bijzondere ruimte waar u kunt lunchen, dineren of gebruiken voor vergaderingen, trouwfeesten of andere bijeenkomsten.

Over ons

Reservereer uw moment in de kluis

Gasterij de Kluis is niet alleen een geweldig restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, maar de kluis is ook een unieke en bijzondere locatie voor allerlei soorten evenementen. Zo kunt u de kluis bijvoorbeeld reserveren voor een verjaardag, trouwerij, vergadering of andere bijeenkomst.

De intieme en sfeervolle sfeer van de kluis zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Of u nu een kleine of grote groep heeft, de kluis is de perfecte plek voor een onvergetelijk evenement.

Ons team staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw evenement helemaal naar wens samen te stellen, zodat het aansluit bij uw wensen en budget. Van het verzorgen van de catering tot het regelen van de decoratie en entertainment, wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat u kunt genieten van uw evenement.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Boek online

Boek uw tafel vandaag

wilt u reserveren voor het weekend? gelieve eerst te bellen ivm drukte!

Let op: Wij accepteren op dit moment geen cadeaubonnen