10:00 - 22:00
keuken sluit om 20:30

Heerlijk lunchen in het centrum van Doorn

Broodjes

Salade

Soepen

panini's

Uitsmijters

Bij de koffie

Borrel

Door onze eerlijke prijzen en mooie omgeving is Gasterij de Kluis een zeer toeristvriendelijk restaurant in het hartje van Doorn. Na een prachtige dag wandelen of fietsen op de Utrechtse Heuvelrug kunt u bij ons uitgebreid eten met een vers bereide lunch, een gezellig diner of een late borrel. Of kom een dagje cultuur snuiven. Zo bevindt ons sfeervolle restaurant zich op nog geen kilometer lopen van rijksmonument Huis Doorn, de voormalige residentie van de Duitse ex-keizer Wilhelm II.
Uniek in Doorn

Wij zijn een toeristvriendelijk en uniek restaurant in Doorn

De centrale ligging van ons restaurant in Doorn is niet het enige wat ons toeristvriendelijk maakt. Wij zijn naast een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers, ook een restaurant waar je uit eten kunt voor een eerlijke prijs. Al onze culinaire gerechten worden met zorg en aandacht door onze kok bereid. Bent u nogal een twijfelaar en weet u niet wat u moet kiezen? Maak dan gebruik van ons samsam-concept en geniet twee keer zoveel van kleinere gerechten.

Lunchen in een bankkluis

Maak uw dagje uit compleet boek een tafel in onze authentieke bankkluis

Wanneer u op zoek bent naar een toeristvriendelijk restaurant op de Utrechtse Heuvelrug, kom dan lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant in het hartje van Doorn. Geniet van onze heerlijke gerechten op het verwarmde en overdekte terras, reguliere tafel of boek een tafel in onze authentieke bankkluis en maak uw dagje uit compleet. Reserveren kan gemakkelijk online of telefonisch via 0343 – 41 00 57.

Boek online

Boek uw tafel vandaag

wilt u reserveren voor het weekend? gelieve eerst te bellen ivm drukte!

Let op: Wij accepteren op dit moment geen cadeaubonnen