10:00 - 22:00
keuken sluit om 20:30

Een toeristvriendelijk restaurant in hartje Doorn

Samsam

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten

Desserts

Kindermenu

Gasterij de Kluis is een eerlijk geprijsd en mooi gelegen restaurant in het hart van Doorn, dat vriendelijk is voor toeristen. Na een dag vol wandelen of fietsen op de Utrechtse Heuvelrug kunt u bij ons genieten van een uitgebreide lunch, gezellig diner of late borrel. Ons sfeervolle restaurant ligt op minder dan een kilometer afstand van het rijksmonument Huis Doorn, de voormalige residentie van de Duitse ex-keizer Wilhelm II, wat het de perfecte plek maakt om een dagje cultuur te snuiven.

Neem een kijkje op onze dinerkaart en laat u verrassen door de verschillende lekkere gerechten die we aanbieden. Als u moeite heeft om te kiezen, hebben we ook het unieke samsam-eetconcept waarbij u twee keer zoveel kunt genieten met een halve portie van elk gerecht. Zo kunt u meerdere heerlijke gerechten proeven. Als u echt honger heeft, kunt u natuurlijk ook gewoon een normale portie van onze culinaire gerechten bestellen.

Uniek in Doorn

Wij zijn een toeristvriendelijk en uniek restaurant in Doorn

Ons restaurant in Doorn is niet alleen goed gelegen voor toeristen die graag wandelen of fietsen, maar we bieden ook eerlijk geprijsde maaltijden aan. Onze culinaire gerechten worden met zorg en aandacht bereid door onze kok. Als u twijfelt over wat u wilt bestellen, kunt u gebruikmaken van ons samsam-concept en twee keer zoveel genieten van kleinere gerechten.

Lunchen in een bankkluis

Maak uw dagje uit compleet boek een tafel in onze authentieke bankkluis

Als u op zoek bent naar een toeristvriendelijk restaurant tijdens uw bezoek aan de Utrechtse Heuvelrug, bezoek dan ons sfeervolle restaurant in het hart van Doorn. Hier kunt u genieten van onze heerlijke gerechten op het verwarmde en overdekte terras, aan een reguliere tafel of in onze authentieke bankkluis. Maak uw dagje uit compleet door een tafel te reserveren in onze kluis. Dit kan gemakkelijk online of telefonisch via 0343 – 41 00 57. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.

Boek online

Boek uw tafel vandaag

wilt u reserveren voor het weekend? gelieve eerst te bellen ivm drukte!

Let op: Wij accepteren op dit moment geen cadeaubonnen